Publicat pe Lasă un comentariu

Beneficiile Chlorella pentru sportivi

Cand vine vorba despre sporirea energiei pentru performanta atletica, s-ar putea sa nu va fi gandit vreodata la alge.

Cei doi jucatori principali din categoria algelor comestibile sunt spirulina si chlorella. Va puteti gandi la spirulina ca la un stimulent energetic si la chlorella ca la maestrul de curatare si reconstructie. In esenta, algele au un rol dublu pentru sportivi, acoperind elementele esentiale: energia pentru performanta si cresterea resurselor corporale pentru a facilita recuperarea.

Continuă să citești Beneficiile Chlorella pentru sportivi
Publicat pe Lasă un comentariu

Cinci motive pentru a lua suplimente pe baza de Chlorella

pudra chlorella

Chlorella este o alga minuscula, unicelulara, care traieste in iazuri si lacuri cu apa dulce. Numele plantei provine de la cuvantul grecesc „verde”, o referire la culoarea intensa a algelor. Chlorella este bogata in vitamine si minerale, inclusiv vitamina C, fier, zinc, magneziu si vitamina B12.

Continuă să citești Cinci motive pentru a lua suplimente pe baza de Chlorella
Publicat pe Lasă un comentariu

Ce este chlorella şi la ce este folositoare?

Un articol scris de: Dr. Michael Rosenbaum

Ce este chlorella? Un răspuns simplu ar fi: Chlorella este o algă verde unicelulară. Dar Chlorella este mult mai mult decât atât. Pentru a afla povestea completă a acestui super-aliment intens-nutritiv iubit de milioane de oameni, hai să facem o călătorie în timp pentru a avea o perspectivă mai largă asupra acestei surse uimitoare de hrană. 

Continuă să citești Ce este chlorella şi la ce este folositoare?