Publicat pe

Beneficiile Chlorella pentru sportivi

Cand vine vorba despre sporirea energiei pentru performanta atletica, s-ar putea sa nu va fi gandit vreodata la alge. Cei doi jucatori principali din categoria algelor comestibile sunt spirulina si chlorella. Va puteti gandi la spirulina ca la un stimulent energetic si la chlorella ca la maestrul de curatare si reconstructie. In esenta, chlorella pentru sportivi are un rol dublu, acoperind elementele esentiale: energia pentru performanta si cresterea resurselor corporale pentru a facilita recuperarea.

Chlorella pentru sportivi

Are o mare importanta deorece contine cea mai mare cantitate de clorofila si este o stea cand vine vorba de imunitate. Studiile au aratat ca chlorella poate creste productia de celule ucigase naturale, precum si creste productia de imunoglobulina secretorie salivara A. Acest anticorp joaca un rol în apararea de prima linie in mobilizarea sistemului imunitar. Gasit in saliva, actioneaza pentru a reduce invaziile de agenti patogeni in infectiile tractului respirator. Cu toate acestea, nu este produs de saliva si necesita sinteza de catre limfocitele B in celulele adiacente. Capacitatea acestor celule de a produce SIgA este afectata de stresul fizic si fiziologic asupra corpului.

Continutul de clorofila al chlorellei il face deosebit de interesant pentru sportivii de anduranta, deoarece clorofila contine o structura chimica similara cu portiunea neproteica a hemoglobinei. Constand dintr-o structura inelata, in sange, hemoglobina este construita in jurul fierului. In clorofila, structura este construita in jurul magneziului. Sportivii se indreapta spre mare altitudine pentru a se antrena cu mai putin oxigen, facand astfel corpul mai eficient in utilizarea oxigenului din sange. Numeroase studii au fost de acord ca aceasta poate „reduce necesarul de oxigen al exercitiilor fizice si poate imbunatati performanta in sporturile de anduranta”.

Sun Chlorella, pentru sportivi, este esesntiala cand acestia se straduiesc sa-si bata propriul record sau care sunt hotarati sa obtina performante maxime intr-o competitie. Sun Chlorella contine peste 59 de soiuri de nutrienti, inclusiv aminoacizi, care sunt esentiali pentru cresterea musculara. Fiind integral natural si purtand certificarea NSF pentru Sport®, acest supliment este recunoscut de catre ligile sportive profesionale majore din SUA Ideal pentru construirea corpului in mod natural si pentru creșterea aportului nutritional, astfel ajutand la antrenament si recuperare, prin intarirea si conditionarea corpului pentru a obtine victoria. Imbunatatiti rutina zilnica de antrenament cu Sun Chlorella.