Publicat pe

Calatoria Sun Chlorellei. De la Cultivare la Clientii Nostri

1.     Cultivarea de Chlorella

Sun Chlorella este cultivata in Taiwan. Desi in lume sunt cultivate multe specii de chlorella noi folosim pyrenoidosa, larg considerata ca a fi cea mai bogata in CGF (factor de crestere al Chlorellei).

2.     Piscinele de cultivare

Cultivata in aer liber, sub conditii sanitare stricte, cu expunere directa la soare pentru a promova o cantitate cat mai crescuta de clorofila si CGF. Chlorella este crescuta in apa de izvor de munte, provenita de la 3000 de metri deasupra nivelului marii.

3.     Uscarea

Chlorella este apoi uscata cu aer cald pentru a evita posibile daune asupra calitatii si nutrientilor. Produsul este testat atat inainte cat si dupa uscare pentru a se asigura ca calitatea si puritatea v-or ramane aceleasi.

4.     Pulverizarea peretilor celulari

Peretii celulari ai chlorellei sunt apoi pulverizati prin DYNO®-Mill – un proces unic care asigura o digestie maxima. Acest lucru face Sun Chlorella una dintre cele mai digestive chlorelle de pe piata.

5.     Tablete și ambalare

Chlorella este apoi transportata in Japonia pentru producerea de tablete si ambalare. Uzina de producer japoneza indeplineste toate Standardele de Productie (GMP), certificate de NSF.

6.     Produsul final

Produsele finale sunt transortate din Japonia in intreaga lume, astfel încât milioane de oameni responsabili de sanatatea lor sa o poata folosi in fiecare zi!