Publicat pe

Factorul de Crestere Chlorella (CGF) – un Fitonutrient cu multiple beneficii

Chlorella este una dintre cele mai vechi specii de plante de pe planeta, cu numeroase beneficii asupra sanatatii.

Datorita concentratiilor mari de clorofila, dar si a Factorului de Crestere Chlorella (CGF) – un extract bogat in aminoacizi, vitamine, proteine, peptide, zaharuri, carbohidrati si acizi nucleici – Chlorella reduce inflamatia, sprijina sistemul imunitar, reduce stresul oxidativ, elimina toxinele din organism si sprijina buna functionare a sistemului nervos. Chlorella este folosita cu succes si in tratarea bolilor degenerative precum Alzheimer sau Parkinson. Vioxantina si luteina din componenta Chlorellei, elimina tumorile si distrug celulele maligne.

Factorul de crestere Chlorella (CGF) este produs in timpul procesului intens de  fotosinteza dezvoltandu-se foarte repede. Datorita CGF, celulele plantei se pot reproduce de pana la 8 ori in 24 de ore. Aceasta planta se inmulteste mai rapid decat orice alta planta cultivata de om. Atunci cand alga intra in organism, acesta isi mareste rata de reconstructie si vindecare a tesuturilor. Astfel se fortifica rapid sistemul imunitar si luptand eficient impotriva radicalilor liberi.

Beneficiile CGF

CGF imbunatateste functiile ARN/ADN responsabile pentru producerea de proteine, enzime si energie la nivel celular, stimuland refacerea tesuturilor si protectia celulelor impotriva anumitor substante toxice. Acidul ribonucleic (ARN) este unul dintre macromoleculele importante care impreuna cu ADN si proteine alcatuiesc substantele esentiale pentru toate formele cunoscute de viata.

In timpul digestiei si asimilarii, acizii nucleici sunt descompusi si combinati cu alti  nutrienti cum ar fi vitamina B-12, peptide si polizaharide. Astfel, ADN si ARN asimilati prin alimentatie nu inlocuiesc in mod direct celulele umane de ADN si ARN. Combinatiile lor formate dupa digestie si asimilare furnizeaza imediat „blocuri de reconstructie” pentru repararea materialului nostru genetic.

Descopera si tu calitatile extraordinare ale acestei surse complete de nutrienti vegetali comandand suplimentele din selectia noastra.