Despre noi

Prin intermediul magazinului Sun Chlorella am dorit sa aducem in atentia publicului un supliment alimentar de inalta calitate bogat in substante nutritive necesare bunei functionari a organismului.

De-a lungul anilor ne-am straduit permanent sa raspundem cat mai bine cerintelor pietei, aducand in prim plan respectul fata de interesele clientilor nostri. Astfel, am promovat de fiecare data numai produse sanatoase, fara conservanti si coloranti sintetici.

Suplimentele Sun Chlorella cresc rezistenta organismului, contribuie la recuperarea rapida si inlesnesc repararea tesuturilor.  Ceea ce ne diferentiaza de alte marci care comercializeaza Chlorella este procesul de recoltare de inalta calitate ce asigură o absorbtie optima de nutrienti.

Am incercat mereu sa ale oferim consumatorilor doar produse naturale, de o calitate superioara, obtinute prin cele mai moderne procedee in conditii de protectie a mediului, contribuind astfel la ridicarea standardelor calitative ale productiei autohtone, prin aprovizionarea ei cu materii prime de o calitate testata si mentinuta de-a lungul timpului.

Totodata am considerat ca prin activitatea noastra trebuie sa contribuim la bunul mers al industriei alimentare prin:

  • Asigurarea unor termene de garantie cat mai lungi, in conditiile transportului, depozitarii si manipularii produselor conform cerintelor HACCP;
  • Acordarea de sprijin si consultanta in buna folosire a produselor livrate de noi;
  • Informarea unor cercuri cat mai largi de consumatori asupra oportunitatii consumului de produse sanatoase, naturale, benefice acestora.