Despre Sun Chlorella

Ce este Sun Chlorella?

Chlorella este o alga verde de apa proaspata cu proprietati unice, transformata in pulbere si presata in tablete mici, usor de absorbit in corp. Este un tip special de hrana complet integrala si verde, care furnizeaza vitamine, minerale si enzime esentiale pentru sanatatea corpului precum si gama completa de aminoacizi necesari pentru constructia proteica in cadrul corpului. Chlorella contine un nutrient special si unic in natura, numit Factor de Crestere Chlorella (CGF), care consta in aminoacizi si acizi nucleici ce ajuta la reconstruirea sanatatii celulelor aflate in profunzimea corpului la nivel de ADN.

 

 

Chlorella are cel mai inalt continut de clorofila de pe planeta, ceea ce ajuta la detoxifierea, curatirea si protectia corpului, imbunatatind de asemenea nivelurile de energie, functia somnului si digestia.

Parul si pielea beneficiaza de asemenea de calitatile nutritive ale Chlorellei. Chlorella este bogata in vitamina D care este foarte importanta in timpul lunilor de iarna. Chlorella este considerata o multivitamina complet naturala esentiala. Clorofila este in mod esential pigmentul verde care se gaseste in frunzele plantelor si legumelor. Este responsabila pentru absorbtia luminii si producerea oxigenului din  bioxid de carbon si este un nutrient excelent pentru accelerarea functiilor sanatoase digestive – furnizand multe beneficii curative.

Ce este exact Factorul de Crestere Chlorella? (CGF)

Factorul de Crestere Chlorella (CGF) este componenta speciala a chlorellei. Cand CGF este separat din chlorella ca un extract in apa fiebinte, apare ca o substanta bogata in acizi nucleici.

Cercetatorii au descoperit ca CGF este produsa in timpul procesului intens de fotosinteza care-i permite chlorellei sa se dezvolte asa de repede. De fapt, fiecare celula se multiplica in 4 celule noi la fiecare 20-24 ore si CGF permite acest grad rapid de reproductie.

In mod evident ea imbunatateste functiile RNA/DNA responsabile pentru producerea de proteine, enzime si energie la nivel celular, stimuland refacerea tesuturilor si asigurand protectia celulelor impotriva anumitor substante toxice.

Acidul ribonucleic (RNA) este unul dintre macromoleculele importante care impreuna cu DNA si proteinele sunt esentiale pentru toate formele cunsocute de viata.

Acizii nucleici ai digestiei si asimilarii sunt descompusi si combinati cu alti nutrienti cum ar fi vitamina B-12, peptide si polizaharide. Aceasta insemana ca DNA si RNA asimilati prin alimentatie nu inlocuiesc in mod direct celulele umane de DNA si RNA, dar combinatiile lor amino-acide dupa digestie si asimilare furnizeaza imediat „blocuri de reconstructie” pentru repararea materialului nostru genetic.

Evadarea din peretii celulari

Fiind acoperita de un perete celular chlorella a ramas in aceasta forma timp de 540 milioane de ani. Peretele ferm al celulei de chlorella este in principal alcatuit din celuloza; Corpul uman nu are o enzima capabila sa digere celuloza – prin urmare chlorella nu poate fi absorbita de corpul uman in starea sa normala. Sun Chlorella a descoperit tehnologia de a pulveriza peretele celular, imbunatatind in mod esential asimilarea prin digestie a acesteia.

DYNO – MILL , utilizata pentru a fabrica lapte praf in Europa si in America, poate distruge acest perete celular. Aceasta metoda nu implica chimicale, enzime sau caldura. Cand chlorella este rotita de DYNO MILL la viteza mare, apare a componenta verticala a presiunii atmosferice in interiorul acestui dispozitiv tip moara. Aceasta diferenta de presiune permite pulverizarea a aproximativ 95 % din peretele celular ce acopera in mod compact planta chlorella.

Chlorella –sub microscop

In habitatul sau natural, chlorella si alte alge apar ca o coloratie verde vazuta in profunzimea lacurilor si raurilor (niciodata in mare, deoarece chlorella creste numai in apa proaspata). Aceasta inseamna ca planta Chlorella contine foarte putina sare si de semenea niveluri nedetectabile de iod. La microscop Chlorella pare un organism uni-celular. De aici si numele: chloros – in greceste  inseamna „verde” – si ella – insemnand in latina „mic”. Peisajul ideal de a cultiva pentru comercializare chlorella necesita lumina solara in abundenta, apa proaspata si aer curat. Toate sunt ideale pentru fotosinteza.

Pe durata procesului de fabricatie, chlorella este transformata din pasta intr-o pudra verde de culoarea smaraldului si in final obtinem tableta micuta de Sun Chlorella „A” – colorata in verde si sfaramicioasa.

Studiile au demonstrat ca planta Chlorella nu numai ca este o sursa naturala de nutrienti necesari pentru sustinerea vietii, dar de asemenea are un potential enorm asupra mediului datorita schimbului de oxigen/ bioxid de carbon.