Reduceri!

Sun Chlorella Granule

106,00 lei

GRANULE

Sun Chlorella Granule

Granulele Sun Chlorella conțin aceeași potență și conținut nutritiv ca și tabletele noastre și pot fi adăugate la smoothie-ul sau mâncarea ta preferată.

Stoc epuizat

Descriere

Sun Chlorella granule este un superaliment in care se regaseste o bogata paleta de nurtrienti cum ar fi: proteine complete de inalta calitate (aprox 60 %), toate vitaminele B cunoscute, inclusiv vitamina B12 , Vitamina C si E, macronutrienti (Ca, Zn, Mg, K, si multe altele), acizi grasi esentiali (Omega 3 si 6) inclusiv GLA, mucopolizaharide, beta-caroten, acizi Nucleici (ADN si ARN), Clorofila (cea mai bogata sursa de clorofila de pe pamant).

Sun Chlorella granule are cel mai inalt continut de clorofila de pe planeta, ceea ce ajuta la detoxifierea, curatirea si protectia corpului, imbunatatind de asemenea nivelurile de energie, functia somnului si digestia.

Parul si pielea beneficiaza de asemenea de calitatile nutritive ale Chlorellei. Chlorella este bogata in vitamina D care este foarte importanta in timpul lunilor de iarna. Chlorella este considerata o multivitamina complet naturala esentiala. Clorofila este in mod esential pigmentul verde care se gaseste in frunzele plantelor si legumelor. Este responsabila pentru absorbtia luminii si producerea oxigenului din  bioxid de carbon si este un nutrient excelent pentru accelerarea functiilor sanatoase digestive – furnizand multe beneficii curative.

Evadarea din peretii celulari

Fiind acoperita de un perete celular chlorella a ramas in aceasta forma timp de 540 milioane de ani. Peretele ferm al celulei de chlorella este in principal alcatuit din celuloza; Corpul uman nu are o enzima capabila sa digere celuloza – prin urmare chlorella nu poate fi absorbita de corpul uman in starea sa normala. Sun Chlorella a descoperit tehnologia de a pulveriza peretele celular, imbunatatind in mod esential asimilarea prin digestie a acesteia.

DYNO – MILL , utilizata pentru a fabrica lapte praf in Europa si in America, poate distruge acest perete celular. Aceasta metoda nu implica chimicale, enzime sau caldura. Cand chlorella este rotita de DYNO MILL la viteza mare, apare a componenta verticala a presiunii atmosferice in interiorul acestui dispozitiv tip moara. Aceasta diferenta de presiune permite pulverizarea a aproximativ 95 % din peretele celular ce acopera in mod compact planta chlorella.

Recomandarea de administrare este de la  1 pliculet  pe zi in timpul mesei sau esalonat, de-a lungul intregii zile.

Mai multe suplimente alimentare naturale regasiti aici

S-ar putea să-ți placă și…