Reduceri!

Sun Chlorella Pudra​

249,00 lei

PUDRA

Sun Chlorella Pudra

Avand o consistenta mai fina decât granulele, Sun Chlorella Powder poate fi incorporata cu usurinta în orice bautură sau reteta.

Stoc epuizat

Descriere

Sun Chlorella Pudra​

Ingredientul care ofera unicitate Cllorellei este Factorul de Creștere al Chlorelei (C. G. F.), un complex neucleotid-peptidic de ARN și ADN. Aceasta economiseste energia care ar fi necesară în mod normal pentru sinteza metabolică – ceea ce constituie un adevarat avantaj la nivel celular.
Rezultatul este susținerea rezistentei organismului, recuperarea mai rapida si repararea tesuturilor. *

Avand o consistenta mai fina decat granulele, Sun Chlorella Powder poate fi incorporat cu usurinta în orice reteta.
Chlorella de inalta calitate contine din abundenta nutrientul de bază necesar sanatatii.
Pulberea Sun Chlorella, acum certificata NSF pentru uz sportiv, contine pulbere de clororă pură cu 50% proteine.

Sun Chlorella Pudra​ -are cel mai inalt continut de clorofila de pe planeta, ceea ce ajuta la detoxifierea, curatirea si protectia corpului, imbunatatind de asemenea nivelurile de energie, functia somnului si digestia.

Evadarea din peretii celulari

Fiind acoperita de un perete celular chlorella a ramas in aceasta forma timp de 540 milioane de ani. Peretele ferm al celulei de chlorella este in principal alcatuit din celuloza; Corpul uman nu are o enzima capabila sa digere celuloza – prin urmare chlorella nu poate fi absorbita de corpul uman in starea sa normala. Sun Chlorella a descoperit tehnologia de a pulveriza peretele celular, imbunatatind in mod esential asimilarea prin digestie a acesteia.

DYNO – MILL , utilizata pentru a fabrica lapte praf in Europa si in America, poate distruge acest perete celular. Aceasta metoda nu implica chimicale, enzime sau caldura. Cand chlorella este rotita de DYNO MILL la viteza mare, apare a componenta verticala a presiunii atmosferice in interiorul acestui dispozitiv tip moara. Aceasta diferenta de presiune permite pulverizarea a aproximativ 95 % din peretele celular ce acopera in mod compact planta chlorella.

 

* Aceste informatii nu au fost evaluate de Food and Drug Administration. Produsele noastre nu sunt concepute pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni vreo boala.

Mai multe suplimente alimentare naturale regasiti aici

S-ar putea să-ți placă și…