Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

Politicile de Confidenţialitate Render Com

Datele cu caracter personal pe care le trimiteţi către Render Com Srl sau pe care le completaţi în procesul de utilizare a site-ului www.chlorella.ro  se prelucrează.   Toate informaţiile pe care le completaţi / trimiteţi în timpul utilizării www.chlorella.ro trebuie să fie complete, corecte şi actuale. În cazul în care constatăm că informaţiile furnizate de utilizator sunt incorecte, incomplete sau depăşite, accesul la www.chlorella.ro poate fi limitat sau blocat.

Acest magazin online pastreaza anumite date personale ale clienților săi (ID-ul comenzii, prenumele, adresa de e-mail, județul) conform legislatiei in vigoare.

Plăți online cu cardul

În cazul plăților online cu cardul, plata serviciilor de pe acest website este efectuata prin intermediul soluțiilor de plată online oferite de Netopia.

În vederea eliminării riscului ca datele dumneavoastra să intre în posesia și să fie folosite abuziv de terțe persoane:

Render Com SRL și Netopia garantează securitatea sistemelor informatice.

Informațiile privind datele cardului bancar (număr de card, data expirării etc.) nu sunt transferate sau stocate niciun moment pe serverul Render Com Srl sau pe serverele Netopia.

În cazul sistemului mobilpay pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra, sunt introduse direct în sistemele Visa sau MasterCard.

ORICE ÎNCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONȚINUTUL SITE-ULUI WWW.CHLORELLA.RO SAU DE A AFECTA PERFORMANȚELE SERVERULUI PE CARE RULEAZĂ SITE-UL WWW.CHLORELLA.RO,  VA FI CONSIDERATĂ O TENTATIVĂ DE FRAUDARE A SITE-ULUI WWW.CHLORELLA.RO ȘI VA PUNE ÎN MIȘCARE CERCETAREA PENALĂ ÎMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) ÎNCERCAT ACEST FAPT.

Renunțarea la comandă

Clientul Render Com Srl, denumit în continuare “consumator”, are dreptul să renunţe la produsele cumpărate, fără a fi nevoit să justifice decizia de renunţare şi fără a suporta alte costuri decât cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile începând de la ziua în care a intrat în posesia fizică a produselor. Conform legislaţiei in vigoare, renunţarea la cumpărare este aplicabilă doar clienţilor persoane fizice.

Consumatorul trebuie să verifice comanda primită și să notifice Render Com în cazul în care a constatat diferențe, erori sau neconformități (perioada de retragere). Produsele returnate pe motive de calitate, vor fi evaluate de Render Com pe baza procedurilor interne și daca nu se constată probleme de calitate, nu se va efectua rambursarea valorii acestora.

Se pot returna numai produsele cumparate de pe site-ul www.chlorella.ro și neconforme cu specificațiile de pe acest site în momentul cumpărării sau produse trimise eronat de către Render Com. Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate, în ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care le-au însoțit, ambalate corespunzător pentru protecția pe durata transportului. Nu se vor returna produse folosite sau seturi incomplete.

Pentru a-și exercita dreptul de retragere, consumatorul trebuie să informeze Render Com înainte de expirarea perioadei de retragere, cu privire la decizia de a se retrage din contract, care poate fi solicitat prin email ori telefonic la 021.242.75.50.

Returnarea produselor catre Render Com va fi realizata prin aceeași metodă de transport prin care aceasta a livrat produsele catre consumator, sau prin altă metodă aleasă de comun acord cu Render Com. Nu se pot returna produsele care prezintă modificări fizice (deteriorate, ambalaje desfacute, sigilii rupte, etc) și care nu pot fi revândute.

Render Com va rambursa consumatorului contravaloarea produselor returnate în cel mult 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data preluării produselor returnate, inclusiv costurile livrării, în cazul în care acesta returnează întreaga comandă și exclusiv costul livrării în cazul în care acesta returnează doar o parte din comandă. Data rambursării poate fi amânată până când Render Com primește înapoi produsele sau până la momentul la care a primit dovada de la consumator că acesta a trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Contravaloarea produselor va fi rambursată consumatorului, după cum urmează:

  • pentru comenzile achitate cu cardul, prin restituire în contul din care a fost efectuată plata;
  • pentru comenzile achitate numerar, prin virament bancar în contul indicat de consumator în email-ul transmis.

Drepturi de autor și utilizarea materialelor conţinute în site-ul www.chlorella.ro

Site-ul www.chlorella.ro şi materialele conţinute în acest site sunt protejate de drepturi de proprietate intelectuală. Aici sunt incluse: denumirile comerciale, drepturile de autor şi marcile comerciale. Materialele protejate de drepturi de proprietate intelectuală includ: designul site-ului, grafica, fotografiile, imaginile, articolele, povestirile şi alte materiale disponibile pe site-ul Render Com SRL (denumite în continuare „Materialele Site-ului”). Materialele Site-ului pot fi reproduse, distribuite, publicate sau prezentate public pe baza unui acord prealabil scris din partea Render Com Srl.

Link-uri catre alte site-uri 

Pe site-ul www.chlorella.ro există link-uri către alte site-uri care nu sunt sub controlul nostru.Render Com SRL nu răspunde în niciun fel pentru informaţiile sau materialele puse la dispoziţie pe site-urile terţelor părţi. Vă recomandăm să citiţi termenii de utilizare şi declaraţiile de confidenţialitate ale tuturor site-urilor terţe înainte de a folosi astfel de site-uri sau de a trimite date personale sau orice alte informaţii pe sau prin intermediul acestor site-uri.

Link-uri de la alte site-uri către site-ul Render Com

Inserarea de link-uri de la site-ul web al terţilor la www.chlorella.ro necesită acordul prealabil scris al Render Com SRL. Dacă doriţi să aveţi link de pe alte site-uri către site-ul Render Com SRL, vă rugăm să ne contactaţi prin telefon sau e-mail.

Limitarea răspunderii

Conform  legislaţiei în vigoare, Render Com SRL nu poate fi făcut responsabil pentru orice daune directe, indirecte, subsidiare sau de alt fel, inclusiv, dar nu limitat la pagube materiale, pierderi de utilizare, pierderi de afaceri, pierderi economice, pierderi de date sau pierderea de profituri, care decurg din sau în legatură cu utilizarea sau accesul, sau incapacitatea de a utiliza sau accesa site-ul www.chlorella.ro sau conţinutul său.

Render Com SRL va depune eforturi rezonabile pentru a se asigura că informaţiile şi materialele oferite pe acest website sunt corecte. Cu toate acestea, Render Com SRL nu poate garanta acurateţea tuturor informaţiilor şi materialelor şi nu îşi asumă nicio responsabilitate sau răspundere pentru acurateţea, integritatea sau autenticitatea informaţiilor şi materialelor conţinute pe acest site. Noi nu garantăm că funcţionarea acestui Site va fi neîntreruptă sau fără erori, sau că acest website este liber de viruşi sau alte componente care pot fi dăunătoare pentru echipament sau software. Render Com SRL nu garantează că webite-ul va fi compatibil cu echipamentele şi software-ul folosit de dumneavoastră şi nu garantează că va fi disponibil tot timpul sau în orice moment specific.

Informaţiile furnizate de Render Com pe site-ul www.chlorella.ro şi prin alte canale de social media sunt de uz și interes strict personal. Site-ul nu este conceput pentru a oferi sfaturi medicale profesionale sau tratament pentru niciun fel de afecțiune. Nu trebuie să utilizaţi site-ul nostru sau consilierea noastră pentru a trata probleme medicale sau pentru a vă auto-diagnostica. Vă recomandăm să consultaţi  medicul de familie dacă aveţi orice fel de probleme de sănătate înainte de a utiliza aromaterapia.

Restricţionarea sau blocarea accesului pe website-ul Render Com SRL datorită încalcării Termenilor de utilizare a site-ului

În caz de încălcare a acestor Termeni de Utilizare a Site-ului, în special în cazul utilizării website-ului Render Com SRL sau a elementelor individuale ale website -ului Render Com SRL în alte scopuri decât cele prevăzute, accesul la website-ul www.chlorella.ro poate fi restricţionat sau blocat.

Render Com SRL îşi rezervă, în general, dreptul de a modifica parţial sau integral, bloca, sau întrerupe website-ul Render Com SRL sau conţinutul său în orice moment şi pentru orice motiv.

Reconciliere și drepturi de autor

Dacă identificați nereguli privind drepturile de autor legate de conținutul de pe acest site sau dacă aveți probleme legate de o comandă, care nu pot fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutați, puteți lua legătura pentru o conciliere internă gratuită cu domnul Stefan Claudiu, stefan.claudiu@render.ro.

Garanție

Potrivit art. 4 – pct. 1 lit. e din OUG 34/2014 și art. 5-18 din Legea nr. 449/2003, produsele comercializate pe site-ul nostru beneficiază
de garanția legală de conformitate, care este de 24 de luni de la data cumpărării, pentru produsele de folosință îndelungată.
In primele 6 luni de la cumpărare, consumatorul nu trebuie să dovedească neconformitatea, se consideră că aceasta a existat la data cumpărării. Pentru perioada de la 6 luni la 2 ani, lipsa conformităţii va trebui dovedită de consumator.

INFORMAŢII (DATE) CU CARACTER PERSONAL
Culegerea Informaţiilor (Datelor) cu Caracter Personal.

Informaţiile (Datele) cu Caracter Personal” sunt informaţiile care vă pot identifica, cum ar fi numele, adresa poştală (inclusiv adresele de facturare şi de expediere), numărul de telefon, adresa de e-mail, numele de utilizator. Noi culegem Informaţii cu Caracter Personal de la dvs. când vă faceţi cont de utilizator al site-ului www.chlorella.ro, când alegeţi să participaţi la ofertele şi programele noastre sau ne transmiteţi în alt mod informaţii în mod direct nouă, inclusiv când vă inregistraţi la noi, cumpăraţi produse, participaţi la facilităţile noastre interactive sau intraţi altfel în contact cu noi pe www.chlorella.ro.

Folosirea Informaţiilor (Datelor) cu Caracter Personal.

Scopurile în care putem folosi Informaţiile (Datele) dvs. cu Caracter Personal:
• pentru scopuri pentru care dvs. ni le-aţi transmis în mod specific, inclusiv,  pentru a ne permite să răspundem întrebărilor dvs. şi pentru a vă procesa şi rezolva cererile;
• pentru a vă transmite informaţii în legatură cu relaţia sau tranzacţiile dvs. cu noi;
• pentru a vă comunica în legatură cu produsele, serviciile, programele şi ofertele despre care noi considerăm că pot fi de interes pentru dvs. prin e-mail, SMS, telefon sau trimiteri poştale;
• pentru a vă personaliza experienţa cu noi, inclusiv prin prezentarea de produse sau oferte adaptate pentru dvs.;
• pentru a vă permite să folosiţi, comunica şi lua contact cu alţi utilizatori pe Site-ul nostru;
• pentru scopurile noastre interne de afaceri, cum ar fi analiza datelor, audituri, elaborarea de noi produse, îmbunătăţirea paginii noastre de Internet, perfecţionarea serviciilor noastre, identificarea tendinţelor de utilizare şi determinarea eficienţei campaniilor noastre de promovare;
• pentru a vă permite să participaţi la tombolele, concursurile şi alte promoţii asemănătoare ale noastre şi pentru a administra aceste activităţi (unele din aceste activităţi au reguli suplimentare, care ar putea conţine informaţii suplimentare în legătură cu modul în care noi folosim şi dezvăluim Informaţiile cu Caracter Personal ale dvs., deci noi vă recomandăm să citiţi aceste reguli cu atenţie);
• pentru a vă completa şi îndeplini comanda, sau pentru a vă asigura în alt mod produse sau servicii, de exemplu, pentru a vă procesa plăţile, pentru a vi se livra comanda, pentru a comunica cu dvs. în legătura cu cumpărăturile . 

Pe scurt, datele dvs. personale ne ajuta sa știm care sunt așteptarile și nevoile dvs. cu privire la produsele și serviciile pe care vi le oferim.

Drepturile dvs. in calitate de utilizator al site-ului www.chlorella.ro sunt urmatoarele :

  • dreptul de acces la Informaţiile (Datele) cu Caracter Personal ale dvs.
  • dreptul la rectificarea Informaţiilor (Datelor) cu Caracter Personal ale dvs.
  • dreptul la stergerea Informaţiilor (Datelor) cu Caracter Personal ale dvs.
  • dreptul la restrictionarea prelucrarii Informaţiilor (Datelor) cu Caracter Personal ale dvs.
  • dreptul la portabilitatea Informaţiilor (Datelor) cu Caracter Personal ale dvs.
  • dreptul de opozitie fata de prelucrarea Informaţiilor (Datelor) cu Caracter Personal ale dvs.
  • dreptul de a depune o plangere/reclamatie la autoritatea nationala, in legatura cu modul de prelucrare  de catre noi a Informaţiilor (Datelor) cu Caracter Personal ale dvs.

Distribuirea Informaţiilor (Datelor) cu Caracter Personal.

Noi putem dezvălui Datele cu Caracter Personal ale dvs:
• unor prestatori de servicii terţi care prestează servicii pentru Render Com SRL, cum ar fi găzduirea paginii de Internet, analizarea datelor, procesarea plăţilor, executarea comenzilor, asigurarea infrastructurii, servicii de tehnologia informaţiilor, servicii pentru clienţi, servicii de transmitere e-mail, procesarea datelor de card, auditare şi alte servicii similare. Aceşti terţi vor primi sau vor avea acces la Informaţiile cu Caracter Personal ale dvs. pentru scopul de a presta aceste servicii pentru noi sau în numele nostru.
• reprezentanţilor noştri de vânzări, în măsura necesară pentru ca ei să vă contacteze, să vă execute comenzile sau să presteze un serviciu pentru dvs;
• autorităţilor publice centrale şi locale.

Folosirea şi distribuirea Informaţiilor fără Caracter Personal.

Deoarece Informaţiile fără Caracter Personal nu vă identifică personal pe dvs., noi putem culege, folosi şi dezvălui Informaţiile fără Caracter Personal pentru orice scop.

Cookies și alte tehnologii

Cookies:
Noi şi prestatorii de servicii terţi ai noştri putem folosi “cookies” pe Site. Cookies permit ca un server de Internet să transfere date unui calculator pentru ţinerea evidenţelor şi alte scopuri. Noi folosim cookies şi alte tehnologii, printre altele, pentru a vă servi mai bine cu informaţii mai adaptate pentru dvs. şi a vă facilita accesul permanent la folosirea Site-ului. De asemenea, noi permitem ca reprezentanţii de vânzări să foloseasca cookies pe pagina noastră de Internet. Dacă nu doriţi informaţii culese prin intermediul folosirii de cookies, există o procedură simplă la cele mai multe motoare de căutare care vă permite să refuzaţi folosirea de cookies.

Rețeaua sociala și instrumente interactive

Anumite facilităţi de pe Site-ul nostru vă pot da ocazia de a interacţiona cu noi si cu altii. Acestea pot include blog-uri, panouri de mesaje, funcţionalitatea de transmitere a mesajelor, funcţionalitatea de chat şi crearea de profiluri comunitare. Când folosiţi aceste caracteristici, trebuie să ştiţi faptul că orice informaţii pe care le prezentaţi, inclusiv numele, locaţia şi adresa de e-mail, pot fi disponibile public pentru alţii. Noi nu suntem responsabili pentru informaţiile pe care alegeţi să le prezentaţi prin intermediul acestor caracteristici interactive şi noi vă recomandăm insistent să NU dezvăluiţi Informaţii cu Caracter Personal sensibile (cum ar fi informaţiile despre sănătate sau despre cardul de credit) prin intermediul acestor caracteristici. Dacă folosiţi aceste caracteristici, Informaţiile cu Caracter Personal ale dvs. pot rămâne pe Site chiar după ce nu mai folosiţi Site-ul.

Securitatea
Noi luăm măsuri organizatorice, tehnice şi administrative rezonabile pentru a proteja Informaţiile cu Caracter Personal aflate sub controlul nostru. Din păcate, nicio transmisie de date prin Internet sau sistem de stocare a datelor nu poate fi garantata ca fiind 100% sigură. Dacă aveţi motive de a considera că interacţiunea cu noi nu mai este sigură (de exemplu, dacă sesizaţi că securitatea unui cont pe care îl aveţi la noi a fost compromisă), vă rugam să ne anuntaţi imediat despre problemă, contactându-ne.

Folosirea site-ului de catre copii
Site-ul nu este destinat pentru persoane sub vârsta de optsprezece (18) ani şi noi cerem ca astfel de persoane să nu transmită Informaţii cu Caracter Personal prin intermediul Site-ului.

Disclaimer

Site-ul www.render.ro are scop informativ. Deşi facem eforturi pentru o cât mai mare acurateţe a informaţiei publicate, Render Com SRL nu poate fi tras la răspundere pentru niciun fel de pagube care pot surveni în urma aplicării unor sfaturi sau sugestii publicate în articole. Nu luaţi niciodată decizii medicale, sau despre nutriție ori îngrijire personală fără a consulta un specialist în aceste domenii.

Anumite link-uri de pe acest site vă pot conduce la alte site-uri. Aceste site-uri nu sunt sub controlul www.render.ro şi nu sunt aprobate în vreun fel de noi. Ele sunt oferite doar în scop informativ. Dacă decideţi să vizitaţi oricare alt site plecând de la un link oferit de Render Com faceţi acest lucru pe propriul dvs. risc şi este responsabilitatea dumneavoastră să luaţi toate măsurile de protecţie împotriva viruşilor şi a altor elemente distructive.

Render Com ia măsuri pentru a vă oferi o vizită agreabilă şi sigură pe site-ul său, dar nu poate fi trasă la răspundere în cazul unor probleme informatice care pot afecta accesul sau viteza de încărcare a site-ului sau a anumitor pagini din site. Folosiţi constant un program anti-virus pentru a preîntâmpina orice fel de probleme.